Siirry sisältöön

Apua ajoissa – muutoksenhallintaa maatalousyrittäjille Etelä-Savossa

Työikäisten maatalousyrittäjien hyvinvointia ja voimavaroja vahvistetaan Etelä-Savossa vuoden 2022 loppuun kestävässä hankkeessa.  Diakonia-ammattikorkeakoulu työhyvinvoinnin asiantuntijana ja ProAgria Etelä-Savo maatalouden kehittämis- ja neuvontaorganisaationa yhdistävät hankkeessa erityisosaamisensa maatalousyrittäjän tukemiseksi muutoksen keskellä.

‒  Meidät on otettu yrittäjien keskuudessa mukavasti vastaan ja yhteydenottoja tulee tasaiseen tahtiin. On hienoa havaita, että yrittäjät haluavat pohtia erilaisia muutostilanteita yhdessä, hakea uusia näkökulmia ja lähteä kohti muutosta ratkaisukeskeisesti, projektipäällikkö Merja Nykänen Diakonia-ammattikorkeakoulusta sanoo.

Lue lisää hankkeen mediatiedotteesta!