Siirry sisältöön

Hellitä ja hengitä – palauttavia taukoja arkeen etäryhmässä 10.2. alkaen

Kaipaatko lepohetkeä vailla velvoitteita? Vinkkejä ja harjoitteita rentoutumiseen ja palautumiseen arjen keskellä? Jos vastasit kyllä, tule mukaan Hellitä ja hengitä -hetkiin, jotka toteutetaan etänä Teams-yhteydellä.

Tapaamiset koostuvat erilaisista ohjatuista rentoutus -, hengitys- ja läsnäoloharjoitteista, jotka sopivat kaikille. Osallistuminen  ei edellytä mitään ennakkotietoa tai osaamista aiheesta . Harjoitteet voivat  lievittää unettomuutta ja lihasjännitystä sekä lisätä keskittymis- ja rentoutumiskykyä.
Kokoonnumme Teams -yhteydellä neljä kertaa: 10.2., 24.2., 10.3., 24.3. klo 9.30 – 11.30.
Ryhmä on maksuton ja suunnattu Etelä-Savon alueen maatalous- ja maaseutuyrittäjille.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!