Siirry sisältöön

Hellitä ja hengitä -päivä Savonlinnassa

Kaipaatko rentoutumista mukavassa seurassa? Harjoitteita ja vinkkejä palautumiseen arjen keskellä? Tilaisuutta vain olla ja levätä? Sinua varten on Hellitä ja hengitä -päivä Savonlinnassa perjantaina 21.1.2022.

Päivän aikana olemme erilaisissa hengitys-, läsnäolo- ja rentoutusharjoitteissa. Harjoitukset sopivat kaikille, ja ne voivat lievittää lihasjännitystä, stressiä ja unettomuutta.  Mitään ei tarvitse osata, suunnitella, suorittaa tai tavoitella – voit vain ottaa tauon arjen kiireistä ja levätä. Harjoitukset ohjaa mindfulness CFM-ohjaaja, tunnetaitovalmentaja Merja Nykänen.

Hellitä ja hengitä -päivä on maksuton ja se on tarkoitettu eteläsavolaisille maatalous- ja maaseutuyrittäjille.

Aika: perjantai 21.1.22. klo 10.00 – 15.00; hanke tarjoaa aamukahvit ja -teet klo 9.30 alkaen. Ota mukaan omat lounaseväät.

Paikka: Linnala, Sotilaspojankatu 7, 57100 Savonlinna

Vinkkaa kaverillekin ja ilmoittautukaa mukaan 17.1.22 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa lepopäivään vailla velvoitteita!