Siirry sisältöön

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tallennamme tälle sivulle tunnetaitoihin ja vuorovaikutukseen liittyviä aineistoja hankkeidemme järjestämistä koulutuksista ja vinkkaamme mahdollisuuksien mukaan myös muista kiinnostavista materiaaleista ja sisällöistä.

Yrittäjän hyvinvoinnin timantti

  • Yrittäjän hyvinvoinnin timantti on tarkoitettu avuksi oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tarkasteluun. Sen voi täyttää itsenäisesti, yhdessä neuvojan tai hyvinvoinnin asiantuntijan kanssa. Hyvinvoinnin timantin on suunnitellut ja toteuttanut Sanna Hämäläinen osana Oulun ammattikorkeakouluun tekemäänsä opinnäytetyötä.

Podcastit maatalousyrittäjän hyvinvoinnista

  • Maatalousyrittäjän työura muutoksessa -hankkeessa on tuotettu kolme podcastia, jotka käsittelevät työnohjauksesta saavaa hyötyä, maatalousyrittäjän hyvinvointia tukevaa moniammatillista yhteistyötä sekä maatalousyrittäjien elämässä eteen tulevia muutostilanteita. Podcastit on julkaistu ProAgrian Kasvua-podcastsarjassa jaksoina 5 – 7. Podcastit pääset kuuntelemaan ProAgrian verkkosivuilta.

Yrittäjän hyvinvointivinkit

  • Kuinka pidän huolta työkyvystäni? Onko elämäni tasapainossa? Miten voisin oppia ajattelemaan uudella tavalla? Vinkkejä ja vastauksia näihin kysymyksiin löytyy yrittäjän hyvinvointivinkeistä!

Asennemuutostaidot

Stressin merkit, työuupumus ja työn imu

Voimaa ja hyvinvointia luonnosta

  • Miten luonto auttaa palautumaan ja tukee omaa hyvinvointia? Tutustu 13.5.2020 järjestetyn webinaarin aineistoihin täällä!

Mitä työnohjaus on?