Siirry sisältöön

Liiketoimintaosaaminen

Tallennamme tälle sivulle liiketoimintaosaamiseen liittyviä aineistoja hankkeidemme järjestämistä koulutuksista ja vinkkaamme mahdollisuuksien mukaan myös muista kiinnostavista materiaaleista ja sisällöistä.

LEAN-ajattelu ja resurssitehokas työskentely

Yrityksen strategia ja tulevaisuustyöskentely

  • Miten yrityksen strategia kantaa kriisiaikojen yli? Miten oman yrityksen tulevaisuutta voi pohtia skenaariotyöskentelyn avulla? Tutustu Liiketoiminnan uusi alku -verkkotyöpajojen esitysmateriaaliin täällä. Diasarja sisältää muun muassa välineitä skenaarioiden luomiseen ja yrityksen nykytilan analyysiin sekä strategian stressitestin.

Yrityksen myynnin ja markkinoinnin edistäminen ja digitaalisten kanavien hyödyntäminen

  • Miten organisoit yrityksesi myyntiä uudelleen? Mitkä digitaaliset kanavat kannattaa hyödyntää markkinoinnissa? Tutustu Liiketoiminnan uusi alku -verkkotyöpajan myynnin ja markkinoinnin 1 osion esitysmateriaaleihin täältä. Diasarja sisältää tietoa muun muassa siitä kuinka asiakas ostaa ja mitä erilaisia digitaalisia kanavia markkinoinnissa voi hyödyntää ja miten ohjaat asiakasta ostamaan niiden avulla.
  • Mitä on sisältömarkkinointi ja millaista sisältöä yrityksen somessa kannattaa hyödyntää? Liiketoiminnan uusi alku -verkkotyöpajan myynnin ja markkinoinnin 2 osion diasarja sisältää muun muassa vinkkejä sisältömarkkinointiin ja sisällön tuottamiseen. Tutustu esitysmateriaaleihin täältä.